Novi Sad
21.09.2014.
06:49
Taksi stajalište u Gimnazijskoj ulici privremeno je ukinuto kako bi se izradila tehnička dokumentacija za rekonstrukciju Trga republike.
  • Petrovaradinac

    22.09.2014 10:41
    Ali
    Kakav drustveni talog ostavlja ovakve komentare . . .
  • wed

    22.09.2014 09:57
    e bas mi je drago, nabiju se i po stajalistu i po putu sa obe strane! ne moze covek da prodje od njih,kao da zivomo u indiji!
  • 22.09.2014 09:42
    taxista-
    @Realan

    nemas ti pojma! zamisli da ti vozim zenu ili majku sa dva puna teska kofera i da je ostavim ispred hotela novi sad! jel bi onda bili bahati i bezobrazni? ne znam kad si ti video da je neki taksista blokirao autobusku stanicu? mi tamo nikad ne stojimo, tamo stoje NELEGALNI LINISKI PREVOZNICI,koji putnike vuku za ruku da udju u kola.
    -ako ti zoves taxi na odredjenu adresu a ja ti stanem 200 metara dalje da ne pravio guzvu, da li je i to uredu? bolje da postujete nase vreme a ne da vas cekamo po 10 minuta ispred zgrade.

    hvala!!!
  • Tiberius

    21.09.2014 17:18
    kada sam ja isao u sonju u delu puskinove gde se taxisti pariraju bila je zelena povrsina. ako ce nesto da resavaju neka vrate zelenu povrsinu a taxisti neka cekaju negde drugde. razmazili se i obezobrazili pa bi svi da stoje na prometnim mestima bez obzira sto za sve nema mesta. ustvari, jedini problem je sto organi reda ne rasteruju bagru odatle.
  • stanar

    21.09.2014 15:51
    izmestite
    Zašto se ne izmesti stajalište u Braće Popović kod Sajma? Eno ima ceo parking prekoputa sajma pa izvol'te tamo. Ovamo stanari nemaju gde da se parkiraju. Nadalje, treba zakonski regulisati da taksisti ne smeju da zauzimaju javna parking mesta kad već imaju obeležena isključivo ta taksiste. Očigledno da im je problem. sto moraju do semafora jer ne mogu kolima preko "ostrva" (kada bi mogli ubeđen sam da bi to i uradili).
    U ovom gradu postoje relativno prazni parkinzi, ali im je problem što su par stotina metara dalje nego što su oni zamislili.
    Ima tu poštenog sveta, ali je većina njih bagra neopevana.
  • 21.09.2014 11:32
    Ovo za ulazak u potkovicu ima smisla. Pod hitno rešiti autobusku stanicu na civilizovan i human način. Otegle mi se ruke dok prtljag donesem do perona a onda mi kerber traži peronusku kartu da bih stvari smestio u boks.
    Autobuska stanica izgleda kao koncetracioni logor a zaposleno na njoj se ponašaju kako čuvari istog.
  • ma

    21.09.2014 10:15
    Laž
    Stajalište u Gimnazijskoj je ukinuo vladika jer su mu smetali taksisti. Navikao covek da ukida sve sto mu smeta. Kad je mogao da ukine decu u ZmajJovinoj sto ne bi taksiste.
  • realan

    21.09.2014 08:43
    bahatost taksista iskoreniti
    A šta bi ste "gospodo" taksisti da uterate auto u ulaz gradske kuće možda! Pa Vi ste rak rana saobraćaja u Novom Sadu. Ostavljate kola gde stignete i kako stignete. Stanete na ulici čekajući mušteriju i napravite zagušenje u saobraćaju. Još ste toliko drski da ako vam neko povodom toga nešto kaže spremni ste se potučete ili u najboljem slučaju podelite pregršt psovki. Šta mislite koliko sam se puta nagledao kako stajete na autobusko stajalište i zablokirate par autobusa i rasksnicu iza. Šta na to kažete? Mislite da imate pravo svima da trubite jer Vam nešto nije po volji. I za Vas postoje saobraćajni propisi kao i za druge i izvolite poštujte ih i počistite svoje dvorište. Kada to uradite imaćete pravo da nešto kažete!
  • 21.09.2014 08:04
    Konacno
    Posebno podrzavam zahtev za toaletem! I oni su ljudska bica i moraju negde da se vrse elementarnu fiziolosku potrebu. Cesto ih vidjam da to cine po zbunicima, ako ih ima u blizini stajalista, a verujem da bi svaki od njih to ipak tadije radio izmedju 4 zida
  • Kontrash

    21.09.2014 07:52
    Ne mogu da shvatim ?
    Tekst kaže: "Taksi stajalište u Gimnazijskoj ulici privremeno je ukinuto kako bi se izradila tehnička dokumentacija za rekonstrukciju Trga republike.
    PITAM: Zašto se ukida taksi stanica zbog IZRADE dokumentacije ? Šta im oni smetaju dok ovi crtjau ? Mogu razumeti da su sklonjeni zbog radova....ovako ??? Inače, kladio bih se da su sinoć taksisiti bili na toj lokaciji ?!
  • 21.09.2014 07:38
    od kada je zvanicno u puskinovoj ulici taksi stajaliste?!

    taksisti su svoja vozila parkirali na kolovozu, bez obzira na to sto su time krsili zabranu zzaustavljanja i zadrzavanja koja postoji u puskinovoj ulici i na to sto su blokirali automobile koji su propisno parkirani na parking mestima.
  • Marko

    21.09.2014 07:16
    Šta se čudite što nema mesta za parkiranje? Ljudi kupuju automobile iracionalno i masovno, ima preko 100.000 vozila na nivou Novog Sada, svaka treća glava ima registrovano vozilo i za svako vozilo treba 5 parking mesta po gradu. Naravno da nećete imati posebna taxi parkirališta dok se broj vozila ne smanji jer NEMA GDE VIŠE.

  • Mr Cab Driver

    21.09.2014 07:05
    Veličina je bitna
    Po stajalištima je gužva jer su skoro sve novosadske fabrike zatvorene, a ni jedna zadnjih 20godina nije otvorena. (sem nesrećne MB pivare)
    Ne može taksi da upije sve te nezaposlene, zato je gužva.
    Dajem glas onoj vlasti koja, u ovom gradu, stvori barem dve(!) grinfild investicije!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna